Trenger du malehjelp?

  • Vi utfører alle typer innvendige og utvendige maleroppdrag.
  • Vi bistår også med fargevalg og råd om materialer.
  • Med dyktige malersvenner vil dere alltid få et meget godt resultat.
  •  Tilstandsrapport
  •  Prisoverslag på malerjobber

Om sommeren har vi en god del malerjobber, spesielt mot betongrehabilitering. Vi gir 10 års garanti på behandlingen og er nok de eneste i Grenland som har slike unike betongmalingsprodukter. Vi får masse positive tilbakemeldinger, og har knyttet til oss mange faste kunder. Våre største kunder gjennom mange år er Skien og Porsgrunn Boligbyggelag.

Slik velger du riktig fasademaling

Trenger fasaden på huset en overhaling i sommer? Sjekk hvilken behandling som passer best for boligen din. Hvorfor skal jeg male, og hvilket resultat ønsker jeg å få? En overflatebehandling gir trevirket ønsket farge og utseende. I tillegg beskytter den treoverflaten mot ytre påkjenninger.

Male eller vaske huset? Her er rådene.

Til manges glede takker snøen snart for seg, og vårtegnene titter frem. En inspeksjon rundt husveggen avslører kanskje at regn, snø og vind har satt spor etter seg, og det er tid for en oppgradering.

Maling, lakk, lim og løsemidler farlig?

Maling, lakk, lim og løsemidler kan inneholde helse- og miljøfarlige stoffer. Stoffene kan skade helse og miljø under produksjon og bruk av produktene, eller når produktene kastes.

Nå bør du male panelet

Skal du male panel eller annet treverk innendørs, bør du gjøre det i februar eller mars. Da er sjansen minst for at det sprekker opp i etterkant, melder Ifi.no.

Alle tjenester innenfor malerfaget!

– alt av innvendige og utvendige malerjobber

Vi gir 10 års garanti på behandlingen og er nok de eneste i Grenland som forhandler unike betongmalingsprodukter. Vi får masse positive tilbakemeldinger, og har knyttet til oss mange faste kunder. Ønsker du å prøve oss er du hjertelig velkommen!