Om oss

Malermester Bjørn Åge Hauen AS startet opp med håndverk allerede i 1979 og utvidet i 1995 med en avdeling med personløftere, Grenland Liftutleie.

Firmaet tilbyr i dag alle tjenester innenfor faget, og utleieavdelingen tilbyr teleskoplifter, bomlifter og sakselifter til inne- og utendørs bruk i tillegg til maler- og byggtapetsermester. Firmaet satser mye på nybygg og rehabiliteringer, samt borettslag og industri. Vi har hatt både små og store oppdrag i nærområdet. Vi har lifter som letter mye av arbeid som må gjøres i høyden.

«Ditt hus er naboens blikkfang», sier et gammelt ordtak. I det ligger det mye sannhet. Huset ditt er en del av en helhet. Derfor bør det passe inn i omgivelsene. I våre utendørs fargekart er det utfallende fargeprøver som gjør det mulig å gjøre en direkte sammenligning av de ulike fargene. Fagene blir aldri det samme som på en liten fargeprøve.

Vi får masse positive tilbakemeldinger på våre oppdrag, og har knyttet til oss mange faste kunder. Om du trenger flinke og effektive malere, så er vi rett i nærheten. Ta kontakt for forslag til løsninger, fargeforslag og pristilbud. Ønsker du å prøve oss er du hjertelig velkommen!

Vi er stolte av å være forhandler av DRYWOOD og Jotun maling og beis. Du finner oss i Skien i Telemark.

Alle tjenester innenfor malerfaget!

– alt av innvendige og utvendige malerjobber

Vi gir 10 års garanti på behandlingen og er nok de eneste i Grenland som forhandler unike betongmalingsprodukter. Vi får masse positive tilbakemeldinger, og har knyttet til oss mange faste kunder. Ønsker du å prøve oss er du hjertelig velkommen!