Jotun

Vi er forhandler av Jotun maling. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. De bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute – det handler om å verne verdier.

Trivsel med Jotun

Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Noen farger kan virke beroligende mens andre evner å gi energi. Finn den fargen på maling som passer deg og ditt hjem, på Jotun sine hjemmesider.

En ny vakker veggfarge er noe vi alle kan like. Ofte resulterer det i et og annet kompliment, og det krever minimalt med innsats. Du trenger bare å lene deg tilbake, så ordner våre malere  resten. Når du velger blant Jotuns farger kan du være helt trygg på at fargen er estetisk vakker – og du kan sette et harmonisk og personlig preg på ditt hus.

Les mer om innvendig og utvendig maling på Jotuns hjemmeside.

Alle tjenester innenfor malerfaget!

– alt av innvendige og utvendige malerjobber

Vi gir 10 års garanti på behandlingen og er nok de eneste i Grenland som forhandler unike betongmalingsprodukter. Vi får masse positive tilbakemeldinger, og har knyttet til oss mange faste kunder. Ønsker du å prøve oss er du hjertelig velkommen!